Kom i gang med EBOK.NO Pluss

Hva er EBOK.NO Pluss?

EBOK.NO Pluss er en abonnementstjeneste der du betaler 149,- i måneden for å få tilgang til et utvalg av lydbøker og ebøker i vår gratisapp EBOK.NO. Du kan lese og lytte til så mange bøker du vil, og du kan ha bøkene på enheten din så lenge du abonnerer på tjenesten. EBOK.NO Pluss er kun tilgjengelig i EBOK.NO-appen.

Vi tilbyr nå en gratis prøveperiode på 14 dager. Tjenesten er helt ny og vi jobber fortløpende med å utvide utvalget.

Hvordan registrerer jeg meg?
Du registrerer deg som bruker av EBOK.NO Pluss på våre nettsider www.ebok.no/pluss-kom-i-gang/. Her vil du få mulighet til å lese gjennom brukervilkårene og godkjenne at du ønsker å prøve tjenesten.

Abonnementet ditt blir automatisk fornyet hver måned så lenge du ikke melder deg av tjenesten. Beløpet blir trukket automatisk fra din konto en gang hver måned.