Bruk av EBOK.NO Pluss i appen

Hvordan skifter jeg mellom EBOK.NO og EBOK.NO Pluss i appen?

Når du er innlogget i EBOK.NO-appen kan du skifte mellom EBOK.NO Pluss og EBOK.NO Butikk ved å gå inn på hovedmenyen øverst i venstre hjørnet (de tre strekene), og deretter trykke på skyve-knappen nederst i venstre hjørnet. Første gang man skifter til EBOK.NO Pluss vil du bli videresendt til vår nettside hvor du kan registrere abonnement. Etter du har tegnet abonnement kan du gå tilbake til EBOK-appen og skifte mellom de to tjenestene.

Hvordan laster jeg ned bøker fra EBOK.NO Pluss?

Når du laster ned bøker til din EBOK.NO Pluss-bokhylle vil bøkene være tilgjengelig for deg å lese offline. Disse vil ligge offline helt til du logger deg helt ut av appen. Når du logger ut og inn må bøkene lastes ned på nytt. Hvis du allerede var i gang med å lese en bok vil appen huske hvor du avsluttet sist.

Du kan også legge til bøker i din EBOK.NO Pluss-bokhylle på nettsiden vår. Bøkene blir da tilgjengelige i appen.

Hvor mange bøker kan jeg lese og lytte til av gangen?

Du har mulighet til å lese og lytte til 5 bøker samtidig. Om du ønsker å begynne på en ny bok, og allerede har lastet ned 5 bøker, kan du enkelt erstatte én eller flere ved å velge seg en ny bok. Du kan også gå inn i bokhyllen din for å slette bøker der.