Hvor kan jeg lese EBOK.NO Pluss bøkene?

Kan man lese EBOK.NO Pluss-bøker på PC?

EBOK.NO Pluss er en tjeneste som kun er tilgjengelig i vår leseapp EBOK.NO. Appen er gratis og kan lastes ned til telefon og nettbrett (som iPad, tablets og lignende enheter) i App Store (iOS) og Google Play (Android-enheter)

Kan man lese EBOK.NO Pluss-bøker på Kindle?

Nei, bøkene må leses i vår gratisapp EBOK.NO. Grunnen til dette er at bøker kun skal kunne være tilgjengelig for lesing så lenge abonnementet er aktivt. Bøker kan derfor ikke sendes ut eller lastes ned utenfor EBOK.NO-systemet.