Oversikt over abonnementet

Oversikt over ditt abonnement

For å avslutte abonnementet på EBOK.NO Pluss logger man først inn med brukernavn og passord på www.ebok.no. Deretter går man inn på "Konto" øverst i høyre hjørnet, og velger "Innstillinger" og "Abonnementer". Her ser man hvor lenge det er til neste betaling, og du har mulighet til å deaktivere, samt aktivere abonnementet igjen. Hvis du huker av for “Deaktiver” vil du ikke lenger bli belastet for tjenesten, men du vil ha tilgang på tjenesten fram til abonnementet utløper. Du finner din betalingshistorikk på: https://payment.schibsted.no/flow/login