Slette en Ebok eller Lydbok

Dersom du skulle oppleve problemer med en Ebok eller en Lydbok som du har lastet ned til din EBOK.NO app så kan du prøve å slette boken for så å laste den ned på nytt.

Da gjør du dette:

App - Min bokhylle - Alle bøker - Trykk 1 gang på boken du vil slette og velg: "Slett fra enhet"

Du kan da laste ned boken på nytt og se om det fikser problemet.

Dersom du ønsker å slette boken permanent fra kontoen din så velger du "Slett permanent"

Du kan også slette bøker fra din konto inne fra en nettleser.

Logg deg da inn på www.ebok.no - Gå til "Min bokhylle" - "Alle bøker" Trykk 1 gang på omslaget og velg: "Slett" Boken vil da bli slettet fra din konto og fjernet fra EBOK.NO appen.