Brenn lydbok til CD

Ønsker du å lytte til din nyervervede lydbok fra en CD kan du enkelt følge instruksjonene under. Har du enda ikke pakket ut den nedlastede .zip-filen? Følg da veiledningen her først.

Hvis du bruker iTunes:

1. Sett inn en tom CD i Macen din
  2. Åpne iTunes
  3. Lag en ny spilleliste (du finner en snarvei-tast nederst i venstre hjørne: ’+’)
  4. Finn filene til lydboken din og trekk dem over i din nye spilleliste
  5. Sørg for at spillelisten ikke overstiger de 70 minuttene som er til rådighet på CD-en – det sjekker du ved å gå inn på spillelisten din
  6. Velg Brenn CD i nederste høyre hjørne av programmet
  7. CD-en brennes

Hvis du bruker Windows Media Player:

1. Sett inn en tom CD i PC-en din
  2. Via Stifinner, gå inn på den mappen hvor du har lagret lydfilene, og marker de du ønsker å brenne
  3. Høyreklikk på dem og velg ’Legg til Windows Media Player Avspillingsliste’
  4. Windows Media Player åpnes nå og til høyre kan du se en liste over de filene du har valgt. Sjekk at de ikke overstiger 70 minutter
  5. Øverst i programmet er en rekke knapper. Når du holder musen over ”Brenn ’Spiller Nå’ til Kjør”. Vær sikker på at du har valgt AUDIO CD under
  6. CD-en brennes

Hvis du bruker Nero Burn eller et annet brenneprogram:

1. Sett inn en tom CD i PC-en
  2. Via Stifinner, går du inn i den mappen hvor du har lagret lydfilene og marker de du ønsker å brenne
  3. Etter at du har markert samtlige filer kan du høyreklikke på én av de markerte filene og deretter finne ’Burn with Nero’ (eller ’Burn with …’ hvis du har installert et annet brenneprogram) og velg ’Burn Audio CD’
  4. Viola! Ett stykk lydbok på CD