Hva trenger jeg for å spille av en lydbok?

Flertallet av våre kunder hører på lydbøker direkte i vår app. Appen vår heter EBOK.NO, og den finnes både for telefoner og nettbrett som bruker iOS (iPhone og iPad), samt Android-smarttelefoner. (Lenke til appen finner du her)

Den store fordelen med digitale lydbøker, er at den kan tilpasses de fleste avspillingsmåter og -steder. Fra en brent versjon for den gamle CD-spilleren på hytta, til avkobling på vei til jobb med appen vår på smarttelefonen din.

Våre digitale lydbøker kan spilles av på de fleste datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Hvis du derfor eier én av følgende enheter, har du mulighet til å lytte til en lydbok:

• Avatar
    Åsmund Aune