Hvor kan jeg høre på lydbok?

Når du kjøper en ebok eller lydbok på EBOK.NO kan du med det samme se den i bokhyllen din på nettsiden vår. Den synkroniseres automatisk med EBOK.NO-appene for iPad, iPhone og Android så lenge du logger deg på med samme bruker.

Du kan spille av lydboken rett fra EBOK.NO-appen. Når du går til bokhyllen i appen og klikker på omslaget, starter nedlastingen av lydboken til selve telefonen eller nettbrettet. Lydbøker er ganske store, så dette kan ta noen minutter, og det er en fordel å være koblet til et trådløst nett. Når lydboken er lastet ned, klikker du på omslaget igjen for å starte avspillingen. Da trenger du ikke lenger å være koblet til et nett, for boken er lagret på enheten din.

Hvis du heller vil spille av lydboken i en annen mp3-spiller, som iTunes, kan du laste ned lydboken til datamaskinen din og overføre den videre derfra. Da går du til Min bokhylle i nettleseren på en datamaskin, klikker på omslaget og velger Last ned. Du kan ikke laste ned lydboken på denne måten i nettleseren på telefon eller nettbrett.

• Avatar
    Stein Orseth

Digg:)