Hva gjør jeg hvis jeg ikke har fått lastet ned hele lydboken?

Lydbøker er ganske store filer, og av og til hender det at nedlastingen blir avbrutt underveis, før hele lydboken er lastet ned til appen. Det kan for eksempel skyldes ustabil nettverksforbindelse eller langsom respons fra distributøren av boken. Da er det bare å slette lydboken fra appen og laste den ned på nytt.

Slik gjør du for å slette lydboken fra appen på iPad / iPhone:

1) Gå til Min Bokhylle
2) Hold fingeren på omslaget og velg "Slett".
3) Da får omslaget et skysymbol og teksten "ikke nedlastet".
4) Klikk på boken for å starte nedlasting på nytt.

Slik gjør du for å slette lydboken fra appen på Android:

1) Gå til Bokhylle.
2) Trykk og hold inne fingeren oppå boken du vil slette, og velg "Slett".
3) Bla en side til høyre inne i bokhyllen for å komme til bøker som er kjøpt, men som ikke er lastet ned til enheten
4) Klikk på boken for å starte nedlasting på nytt