Gi et gavekort

Gavekortet kjøpes på nettsiden, og kan sendes direkte på epost til gavemottaker. Du kan også skrive ut gavekortet, eller du kan velge å kjøpe fysiske gavekort. Da blir gavekortet sendt fra oss direkte til den postadressen du ønsker, enten det er din adresse, eller gavemottakers adresse.

Dersom du gir gavekortet til noen som ikke er bruker av EBOK.NO, må han eller hun opprette en bruker på EBOK.NO for å kunne bruke gavekortet.

Det er koden på gavekortet som utløser rabatten, og det spiller derfor ingen rolle hvilken e-postadresse mottakeren har registrert på sin brukerprofil.

Et gavekort utløper 1 år etter kjøpsdatoen.

Her kan du kjøpe gavekort.

Vi sender faktura!

Gavekort er perfekt som firmagave til dine ansatte. Vil du kjøpe flere gavekort, og få faktura til ditt firma, så kontakt oss på hjelp@ebok.no.