Gi en ebok i gave

Du kan gi en hvilken som helst ebok eller lydbok fra EBOK.NO som gave. Legg boken du ønsker å gi bort i handlekurven, trykk på "Gå til betaling". Gave-ikonet finner du ved siden av prisen for boken.

Når du har trykket på gave-ikonet får du muligheten til å skrive inn en beskjed til mottakeren av gaven og e-postadressen hans/hennes.

Du kan også velge et bestemt tidspunkt for når e-posten med gaven skal leveres, slik at du for eksempel kan kjøpe bursdagsgaver i god tid.

Etter at du har fylt ut alle feltene, trykker du på ”Gi som gave!” og deretter sendes gaven på e-post til den mottakeren du har valgt etter kjøpet er gjennomført.

Viktig: Hvis du ønsker å skrive ut gaven og gi den til mottakeren lar du bare ”Mottakerens e-post:”-feltet stå tomt, og så vil du motta e-post med gaven. Denne kan du skrive ut og gi til mottakeren.

Kjøp gaven nå og levér den senere

Hvis du vil at gaven du kjøper skal leveres senere, er ikke det noe problem.

Når du har kjøpt boken og skal skrive inn e-postadresse og beskjed til mottakeren, kan du i feltet ”Leveringstidspunkt” velge en bestemt dag og klokkeslett for levering av gaven. På denne måten kan du enkelt kjøpe julegavene om sommeren.

Skriv ut gaven og gi den til mottakeren

Hvis du ønsker å skrive ut gaven og gi den til mottakeren lar du ”Mottakerens e-post”-feltet stå tomt, og så vil du motta e-posten med gaven. Denne kan du skrive ut og gi til mottakeren.

Bytte av gaver

Hvis du gir en gave som mottakeren ønsker å bytte, er dette mulig så lenge rabattkoden til gaven ennå ikke er løst inn. For å bytte gaven, skriver du til hjelp@ebok.no med opplysning om hvilken bok rabattkoden gjelder, og mottakerens brukernavn hos EBOK.NO.

I sånne tilfeller kan EBOK.NO gjøre om gaven til et tilgodebevis. Gavebeløpet refunderes ikke i noe tilfelle.

Gi gave til noen som ikke er bruker hos EBOK.NO

Hvis du gir gaven til en som ikke er bruker hos EBOK.NO, er det bare for mottakeren å opprette en profil hos EBOK.NO og så kan han/hun enkelt løse inn gaven sin.