Hvordan løser jeg inn en rabattkode?

1. Gå til EBOK.NO og klikk Logg inn øverst i høyre hjørne
2. Når du er innlogget – klikk Konto og deretter Løs inn rabatter
3. Fyll inn rabattkoden din – klikk Løs inn. Da har du beløpet tilgengelig på din "konto".

Det er også mulig å løse inn en rabattkode når du har trykket på en bok. Da står det "Legg til" rabattkode når du har kommet til betaling, slik du ser på dette skjermbildet:

Dersom du har løst inn en rabatt og får feilmeldingen ""Denne rabattkoden er allerede innløst", så har du allerede brukt rabattkoden. Dersom du vet at du ikke har brukt rabatten allerede, så gå inn på "Løs inn rabatter". Da kan du finne rabatten din under "løs inn"-knappen.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Jon Erik Røren

Jeg har fulgt oppskriften men får beskjedom at rabattkoden jeg har fått fra VG allerede er benyttet. Det er den i,idlertid ikke. Jon Erik Røren

• Avatar
    Emilie

Hei Jon Erik,
    Logg inn på din bruker på EBOK.NO i nettleseren. Gå til Konto - Løs inn rabatter.

Hvis du klikker på rabatten, kommer du til en side med de to bøkene du kan velge mellom. Når du har funnet boken du vil ha, klikker du på 'Kjøp nå', så vil du i neste bilde se at prisen på boken er satt til kroner 0,-. Hvis du står fast så kontakt hjelp@ebok.no.