Hvordan legger jeg til en bok i ønskelisten min?

Det er lett å legge til hvilken som helst ebok fra EBOK.NO til ønskelisten din.

Når du er inne på boksiden, klikker du på ’Legg til i ønskeliste’.

Når eboken er lagt til, endrer hjertet seg til å være fylt/hvitt, og det vil stå ’Fjern fra ønskeliste’ isteden.

Du kan se hele ønskelisten i bokhyllen din.

I appen kan du legge til bøker i ønskelisten din ved å trykke på det lille røde hjertet øverst i venstre hjørnet. Ønskelisten din får du tilgang til på nettsiden og denne synkroniseres