Hvor kan jeg lese eboken jeg har kjøpt?

Når du kjøper en ebok eller lydbok på EBOK.NO kan du med det samme se den i bokhyllen din på nettsiden vår. Den synkroniseres automatisk med EBOK.NO-appene for iPad, iPhone og for Android så lenge du logger deg på med samme bruker.

Norske ebøker du kjøper hos oss vil også være tilgjengelig i flere andre norske eboklesere, så lenge du er registrert der med samme epostadresse som hos oss.

Alle norske ebøker er kopibeskyttet av forlagene, og valget av kopibeskyttelse avgjør hvor lett det er å lese boken utenfor EBOK.NO-appene. Dersom boken er vannmerket, kan den åpnes i de aller fleste eboklesere, slik som Kindle og iBooks. Dersom boken har kopibeskyttelse fra Adobe, må du autorisere programmet eller enheten du ønsker å lese boken med. Ebøker med kopibeskyttelse fra Adobe kan ikke sendes til Kindle eller iBooks. Vi anbefaler at du laster ned Adobe Digital Editions (ADE) for å lese ebøker på pc eller Mac.

Under Detaljer på boksiden kan du se hvilken kopibeskyttelse akkurat denne boken har.

Les mer om kopibeskyttelse her.

Les mer om hvordan du leser på pc eller Mac her.

Les mer om hvordan du hører på lydbøker her.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Fredrik Richard Matheson

Hei! Jeg har samme spørsmål. Tenker å kjøpe en bok her, men skulle ønske at det var en enkel kom-i-gang-guide som inkluderte lenke til iphone app'en.

Kanskje dere kan legge ut et diagram som viser hvilke apper jeg kan bruke, og hva som må til? Jeg ser at iBooks, Kindle og deres egen app er tilgjengelig, men detaljene om Adobe Digital Editions gjør det litt vanskelig å skjønne hvilke bøker jeg kan lese med hvilke apper på hvilke måter.

Thx!

• Avatar
    Sunniva Berg

Hei! Nå har jeg oppdatert innlegget slik at det forhåpentligvis er enklere å finne tak i EBOK.NO-appen både for Android og for iOS.

På mobil og nettbrett kan ebøkene våre leses i EBOK.NO-appen (for Android og for iOS). Når kjøpet er gjennomført vil bokhyllen din i appen automatisk synkroniseres, slik at eboken også vises der og eboken kan så lastes ned til mobilen inne i appen.

Dersom du skal lese eboken på en datamaskin anbefaler vi at du laster ned programmet Adobe Digital Editions

Håper det var svar på spørsmålene, og at innlegget er blitt mer forklarende!

• Avatar
    Tor Magnus Bording

Hei!

Hvordan får jeg (helt praktisk) boken jeg har kjøpt til min kindle?

• Avatar
    Svein Åke Dalin

Jeg har kjøpt en ebok hos dere og lastet ned ebok-appen på min Ipad. Åpner jeg appen, ser jeg boken i bokhyllen. Neste steg er nedlasting. Jeg trykker på nedlasting og det sviver litt før jeg får meldingen "Nedlasting mislykket". Jeg har prøvd flere ganger og får samme svar. Ingen forklaring. Hva gjør jeg?

Åke

• Avatar
    Ole Anton Løvik

Hei.

Hvordan kan man lese bøkene med kopibeskyttelse på Windows nettbrett?

Mvh Ole

• Avatar
    Liv Lysøbakk

Utrolig dårlig kundeservice. Har betalt for en bok som ikke kan leses, og ingen svarer på Mail. Beløpet er trukket fra kortet,men boken ligger ikke i bokhyllen. Hva gjør jeg??

• Avatar
    Sunniva Berg

Hei dere og beklager at vi ikke har fått sett disse kommentarene tidligere! Nå har vi fått en mulighet til å følge nøyere med på kommentarene her, så da skal det nok bli raskere svar framover – men som alltid må dere gjerne ta kontakt direkte med oss på hjelp@ebok.no om dere ønsker det :)

Åke og Liv har fått direkte svar på spørsmålene sine hos hjelp@ebok.no, så alt skulle være iorden med dette nå.

Tor Magnus: Helt pratisk kan du få eboka til Kindlen din ved å følge denne oppskriften: http://hjelp.ebok.no/entries/24667888-Slik-sender-du-ebøker-til-Kindle

Ole: Vi har dessverre ikke en app for Windows phone ennå, men vi vet det er mange der ute som ønsker seg det, så vi har satt det på listen. Det som kompliserer er at de fleste norske bøkene er kopibeskyttet med Adobe fra forlagets side, slik at de vil være knyttet til den Adobe-brukeren vi automatisk oppretter for deg. Dersom andre norske ebokhandlere har apper for Windows, vil boken likevel dukke opp der dersom du oppretter en bruker med samme e-postadresse som hos oss. Og når det gjelder bøker som er beskyttet med vannmerking kan disse leses i f.eks. Kindle-appen for Windows, ved å bruke vår "Send til Kindle"-funksjon.

• Avatar
    . Vestbygda Fys Institutt

Jeg får også nedlasting mislykkes Token mangler. Boka er kjøpt og betalt. Åke og Liv har fått svar hos hjelp. Hvorfor i svarte legger dere ikke ut løsningen her??

Martin Elvestad