Hvordan kjøper jeg en ebok eller lydbok?

På EBOK.NO kan du kjøpe ebøker og lydbøker og få disse direkte til din digitale bokhylle. For å handle hos oss er det bare å logge inn eller opprette en ny bruker.

Handle på web

Logg inn eller registrer ny bruker

1. Finn boken du vil kjøpe, enten ved å søke etter den eller se deg rundt i butikken vår
  2. Trykk på omslaget til boken
  3. På boksiden står det "Legg eboken i bokhyllen" og "Legg lydboken i bokhyllen"
  4. Velg hvilket format du ønsker å kjøpe boken i, og legg boken i handlekurven
  5. Det vil dukke opp en firkant på høyre side, der du kan klikke deg inn hvis du ønsker å se handlekurven eller gå til betaling

Vil du lese eboken på mobil/nettbrett? Installer vår gratis EBOK.NO-app og logg inn, så vil bøkene dine ligger klar i bokhyllen.

Ønsker du å lese eboken på datamaskin? Da anbefaler vi at du installerer programmet Adobe Digital Editions.

Handle i EBOK.NO-appen for iPad/iPhone

1. Logg inn i appen eller registrer ny bruker
  2. Gå til ebøker/lydbøker og finn fram til boken du ønsker
  3. Under omslaget velger du ”Kjøp eboken!”
  4. Betalingen vil gå gjennom iTunes-kontoen din

Det skal være enkelt å handle ebøker og lydbøker, når du vil. Derfor gjør vi som første norske bokhandel det mulig å handle rett fra iOS-appene for iPad, iPhone og iPod Touch. Når du handler via iOS-appen, går imidlertid betalingen via iTunes-kontoen din og ikke via EBOK.NO. Siden Apple tar 30 prosent provisjon på alle slike kjøp, er vi nødt til å øke prisen noe for ikke å gå med tap. Samtidig gjør vi vårt beste for å holde iOS-prisene så nære nettprisene som mulig.

Husk at du alltid finner de laveste prisene i nettbutikken vår EBOK.NO. Bøkene havner i bokhyllen din uansett hvor du kjøper dem, og de er tilgjengelige i appen på et blunk.

Handle i EBOK.NO-appen for Android

1. Logg inn i appen eller registrer ny bruker
  2. Finn den eboken/lydboken du ønsker å kjøpe
  3. Under omslaget velger du ”Kjøp”
  4. Gå til bokhyllen din, eller fortsett å handle

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Geir Ove Bø

Så hvis jeg laster lydboka ned på min Mac, så får jeg den over i i-phonen uten av Appel skal ha sine 30% ? eller ungår jeg dette bare hvis jeg bruker PC ?

• Avatar
    Emilie

Hei,
    Du unngår Apple-avgift dersom du kjøper boken på EBOK.NO i nettlesere, feks Safari, på iPhonen eller på PC. Bokhyllen din synkroniseres automatisk med appen, så når du åpner iOS-appen så ligger boken i bokhyllen klar til å bli lest. Dersom du står fast så er det bare å kontakte oss på hjelp@ebok.no.