Hvordan endrer jeg leseinnstillinger i appen?

Inne på hver enkelt bok kan du trykke på skjermen og få opp diverse leseinnstillinger. Her kan du endre skriftstørrelse, forandre lysstyrken og bakgrunnsfarge, samt søke etter tekst i boken.

Den svarte bakgrunnen er praktisk når du skal lese om kvelden fordi lysstyrken på skjermen ikke blir så kraftig på den svarte bakgrunnen. Om du vil at lesingen skal være mer behagelig, kan sepia være et godt alternativ.

Via appen kan du også synkronisere bokmerkene dine mellom f.eks. iPaden og iPhonen din.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Kjell Dahle

Jeg finner ikke denne innstillingsmuligheten på app'en

• Avatar
    Steinar Findahl Kverkild

Den ligger i innstillinger på selve telefonen.

• Avatar
    Jannikken Eikeskog

Hvor i ebok finner jeg innstillinger ,har kjøpt en til kindle i samme navn. Hvor kan jeg legg den nye mailadressen til kindle,fikk bare over til den gamle

• Avatar
    Jannikken Eikeskog

Hvor i ebok finner jeg innstillinger ,har kjøpt en til kindle i samme navn. Hvor kan jeg legg den nye mailadressen til kindle,fikk bare over til den gamle

• Avatar
    Sunniva Berg

Når det gjelder leseinnstillinger finner du disse ved å trykke midt på skjermen og da vil de ulike muligheten dukke opp i en menylinje nederst. Innstillinger til appen kan du finne ved å trykke på tannhjulet.

Det er enkelt å få en ebok til flere ulike Kindler / Kindle-apper. Boken som er sendt til Kindlen din legger seg i Cloud. Derfra kan denne lastes ned til den Kindlen/Kindle-appen du ønsker :)