Hva er en ebok?

En ebok er en elektronisk utgave av papirboken du kjenner fra før. I dag gir de fleste forlag ut bøkene sine som ebok samtidig med at den kommer i papirutgave. Ebøker fra EBOK.NO kan kjøpes når som helst og er umiddelbart tilgjengelige på alle enheter som er koblet til kontoen din hos EBOK.NO, enten det er datamaskinen din, mobiltelefonen eller nettbrettet. Du kan kjøpe ebøker hjemmefra eller mens du er på farten, og trenger ikke vente på å få dem i posten.

Ebøker gir deg mange fordeler:

• Du kan ha alle ebøkene samlet på ett sted
  • De fyller ikke opp en bokreol og heller ikke kofferten når du er ute og reiser
  • Det blir ikke brukt noe papir
  • Du kan selv velge skrifttype og skriftstørrelse
  • Eboken åpner alltid på den siden du leste til forrige gang
  • Du behøver ikke ekstra lys for å lese en ebok (kan leses i mørket) og forstyrrer dermed ikke andre
  • Du kan alltid få fatt på nye bøker og går derfor aldri tom for noe å lese
  • Når du er på farten kan du alltid lese videre i eboken din på mobiltelefonen
  • Bøkene veier ikke mer enn enheten du bruker til å lese på (mobiltelefonen eller nettbrettet)
  • Andre kan ikke se hva du leser

Les ebøker på din telefon eller nettbrett med Ebok-appene som du finner i iTunes Store og Google Play.

Ellers kan du lese bøkene dine på datamaskinen med Digital Editions og på et lesebrett eller på en Kindle.

Er du fremdeles i tvil om hvordan du enkelt kommer i gang med å lese ebøker, er du velkommen til å skrive til oss på kundeservice: hjelp@ebok.no.