Kan jeg skrive ut ebøkene mine?

Ettersom vi får bøkene våre fra mange forskjellige forlag, og forlagene har forskjellig sikkerhetspolicy, vil det være ulik kopisperre på ebøkene. Under Detaljer på hver enkelt bok kan du se hvilken kopibeskyttelse (DRM) akkurat denne boken har.

Dersom boken er vannmerket, kan du laste ned filen fra bokhyllen din og skrive den ut fra et egnet program. Dersom boken er beskyttet med Adobe DRM, vil du høyst kunne skrive ut et visst antall sider.

Et forslag til fremgangsmåte er følgende:

• Last ned gratisprogrammet Calibre.
  • Når programmet er lastet ned så konverterer du ePUB-filen til PDF.
  • PDF-en åpner du på vanlig måte, og velger "skriv ut".

Ta kontakt med oss på hjelp@ebok.no dersom du står fast!