Hvordan kan jeg lese ebøker på datamaskinen min?

Du kan laste ned og lese eboken din på PC eller Mac dersom du ønsker det. Dersom boken har såkalt vannmerking som kopibeskyttelse, kan den åpnes i de aller fleste eboklesere. Dersom boken har kopibeskyttelse fra Adobe, må du derimot autorisere datamaskinen din for å kunne låse opp boken utenfor EBOK.NO-appen.

Vi anbefaler at du laster ned Adobe Digital Editions (ADE) for å lese ebøker på pc eller Mac.

Slik går du frem for å laste ned boken til datamaskinen din:

• Logg deg inn på EBOK.NO i nettleseren på datamaskinen
  • Gå til 'Min bokhylle'
  • Klikk på omslaget til boken du vil laste ned, og velg 'Last ned'
  • Velg lagringssted på datamaskinen
  • Dobbeltklikk på den lagrede filen for å åpne den, eller importer boken til bokhyllen i leseprogrammet ditt.

Les mer om hvordan du autoriserer datamaskinen din til å åpne ebøker med kopibeskyttelse fra Adobe.