Hvordan kan jeg lese en ebok?

For å komme i gang med å lese ebøker: Last ned vår app EBOK.NO for nettbrett og mobil.

Bøkene dukker opp i bokhyllen din uansett hvilken enhet du logger deg på. De fleste norske ebøker kan også sendes til Kindle. I tillegg kan du lese ebøker på PC og Mac.

Ebok på iPhone/iPad

Slik leser du ebøker fra bokhyllen din på iPhone/iPad:

1. Last ned EBOK.NO-appen fra AppStore

2. Logg inn med samme innloggingsinformasjon som du bruker på EBOK.NO

3. Når du er logget inn, går du til Bokhyllen

4. Trykk på den eboken du ønsker å lese – og så er du i gang

Ebok på Android

Slik leser du ebøker fra bokhyllen din på en Android-enhet:

1. Last EBOK.NO-appen fra Google Play

2. Logg inn med samme innloggingsinformasjon som du bruker på EBOK.NO

3. Når du er logget inn, går du til Bokhylle. Bla til høyre i bokhyllen for å komme til oversikten over alle ebøkene dine.

4. Trykk på den eboken du ønsker å lese – og så er du i gang

Ebok på PC/Mac

Vi anbefaler at du laster ned leseprogrammet Adobe Digital Editions (ADE) for å lese ebøker på PC eller Mac. Slik gjør du.

Sende ebøker til Kindle

De fleste norske ebøker kan også sendes til Kindle. Slik gjør du.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Marianne Borgen

Kan jeg gi eller låne en bok til en bekjent ?

• Avatar
    Nina Com

Hvis jeg laster ned boken på f.eks. pc, kan jeg da lese den på pad eller telefon da senere? Eller er det kun på en enhet?

• Avatar
    Emilie

Hei Marianne,
    Ebøker er personlige så du kan dessverre ikke låne dem bort. Du kan imidlertid gi bort en ebok som gave. Her ser du en video som forklarer hvordan du gjør det: https://ebok.no/bokgave/

• Avatar
    Emilie

Hei Nina,
    Du kan laste ned boken på PC, iPad og telefon. Det er ingen begrensninger på hvor mange enheter du kan ha boken din lagret på. God lesing!