Hvordan kan jeg høre på en lydbok?

For å høre på en lydbok laster du ned appen vår EBOK.NO for nettbrett/mobil. Du kan også overføre lydbøker til de fleste mp3-spillere og høre på PC/Mac.

Lydbok på iPhone/iPad

Slik hører du på lydbøker fra bokhyllen din på iPhone/iPad:

1. Last ned EBOK.NO-appen fra AppStore

2. Logg inn med samme innloggingsinformasjon som du bruker på EBOK.NO

3. Når du er logget inn, går du til Bokhyllen

4. Sjekk at du har nok lagringskapasitet på mobilen, og at du er tilkoblet et stabilt nett

5. Trykk på lydboken (lydbøker er relativt store filer, så nedlastingen tar litt tid)

6. Når lydboken er lastet ned, er det bare å trykke på omslaget – og så er du i gang

Lydbok på Android

Slik hører du på lydbøker fra bokhyllen din på en Android-enhet:

1. Last EBOK.NO-appen fra Google Play

2. Logg inn med samme innloggingsinformasjon som du bruker på EBOK.NO

3. Når du er logget inn, går du til Bokhylle. Bla til høyre i bokhyllen for å komme til oversikten over alle ebøkene dine.

4. Sjekk at du har nok lagringskapasitet på mobilen, og at du er tilkoblet et stabilt nett

5. Trykk på lydboken (lydbøker er relativt store filer, så nedlastingen tar litt tid)

6. Når lydboken er lastet ned, er det bare å trykke på omslaget – og så er du i gang

Lydbok på PC/Mac

1. Gå til bokhyllen når du er på PC-en/Mac-en din

2. Trykk på lydboken og velg ”Last ned”

3. Alle lydbøker fra EBOK.NO blir lastet ned som en .zip-fil. Dette er for å gjøre filen minst mulig under nedlastingen. Les om hvordan du åpner .zip-filen her. http://hjelp.ebok.no/entries/24664633-Hvordan-åpner-jeg-lydboken-zip-fil-PC-Mac