Vil jeg alltid kunne finne boken jeg har kjøpt på EBOK.NO?

Du vil alltid kunne laste ned igjen ebøkene dine fra EBOK.NO. Det spiller ingen rolle om du gjør dette via EBOK.NO eller via EBOK.NO-appene for Apple- eller Android-enheter.

Du bør være oppmerksom på at ebøker som er beskyttet med Adobe DRM bare kan være aktive på 5 leseenheter, f.eks. én datamaskin, to telefoner og to lesebrett. Ebøker som er beskyttet med Adobe DRM må åpnes med samme Adobe ID. Når du registrerer deg på EBOK.NO, får du automatisk en Adobe ID.