Hvorfor er det høyere priser i iOS-appen enn i nettbutikken?

Det skal være enkelt å handle ebøker og lydbøker, når du vil. Derfor gjør vi som første norske bokhandel det mulig å handle rett fra iOS-appene for iPad, iPhone og iPod Touch. Når du handler via iOS-appen, går imidlertid betalingen via iTunes-kontoen din og ikke via EBOK.NO. Og siden Apple tar 30 prosent provisjon på alle slike kjøp, er vi nødt til å øke prisen noe for ikke å gå med tap. Samtidig gjør vi vårt beste for å holde iOS-prisene så nære nettprisene som mulig.

Husk at du alltid finner de laveste prisene i nettbutikken vår (EBOK.NO), enten på en vanlig datamaskin eller fra nettleseren i mobiltelefonen. Bøkene havner i bokhyllen din uansett hvor du kjøper dem, og de er tilgjengelige i appen på et blunk.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Sverre Holm

Dette forklarer ikke forskjellen på 168 gjennom appen og 49 i bokhandelen for Lahlums DE FEM FYRSTIKKENE og andre som er på salg.

• Avatar
    Joakim den dulk

hvis jeg kjøper en lydbok på nettsiden deres, vil jeg da kunne bruke den på appen på iphonene da eller?

• Avatar
    Sunniva Berg

Hei dere!

Det er alltid et tips å sjekke nettsiden for å få den beste prisen, dersom det er det en ønsker :) Nettopp på grunn av begrensningene Apple setter.

Joakim: Ja, det stemmer! Appen synkroniseres automatisk, slik at du vil få opp alle bøkene fra bokhyllen din også i appen. Da er det bare å laste ned lydboken og lytte til den :)

• Avatar
    Berit Hammerstrøm

Dette burde opplyses om ved kjøp. Hvis jeg skal betale over hundre kroner ekstra så er jo tilbudet borte.

• Avatar
    Sunniva Berg

Vi har dessverre ikke mulighet til å opplyse om det ved kjøp i appen, for det godtar ikke Apple. Men vi prøver ellers å være tydelige på dette :)

• Avatar
    Helge Langeland

Slik går det når ein leverandør vil ha einerett... du havnar "i lomma på Apple ". Dette er ein svært god gunn for å satse på Android og Windows. Helsing Helge

• Avatar
    Linn Aune

Jeg er sjokkert over dette! Fikk Mail om at det var minus 30% på alle lydbøker, kjøpte et par på appen selvom jeg synes det var dyrt, tenkte det tydeligvis må være dyrere til vanlig også skjønner jeg etterpå at jeg skulle ha bestilt på web! Jeg føler meg lurt, dette ble virkelig komme mer tydelig frem!!!!!!!

• Avatar
    Truls Nygaard

Dette er typisk Apple - skaffe seg markedsmakt på hardware og skvis maksimalt ut av det på bruken. Skjønner at du føler deg lurt av dem.

• Avatar
    Emilie

Ja, så vi oppfordrer alle til å kjøpe e-bøkene og lydbøkene på våre nettsider. Man kan jo også logge inn i nettleseren fra nettleser og telefon.

Men takk for gode innspill!