Hvor kan jeg se mine tidligere kjøp?

I bokhyllen din har du oversikt over alle ebøker og lydbøker du har kjøpt hos oss. Der vil også ebøker kjøpt fra andre norske nettbokhandlere dukke opp, så lenge du har registrert deg hos dem med samme e-postadresse som hos oss.

Hvis du ønsker å se en presis oversikt over hvilke transaksjoner du har gjennomført hos EBOK.NO, kan du gå til kontosiden din i SPiD. Slik gjør du:

1. Gå til Innstillinger-siden på EBOK.NO ved å klikke på navnet ditt i øverste høyre hjørne.
  2. Under 'Rediger personopplysningene dine' klikker du på lenken for å gå til kontosiden i SPiD.
  3. Av sikkerhetsårsaker kan du nå bli bedt om å taste inn passordet ditt hos SPiD - det er det samme som bruker på EBOK.NO!
  4. På kontosiden din i SPiD velger du 'Betalingshistorikk' i toppmenyen.
  5. Da kommer du til en side med oversikt over alle transaksjoner som er gjennomført med SPiD-kontoen din. Dersom du har handlet på FINN, VG eller andre norske nettsteder som bruker SPiD, vil disse kjøpene også vises i oversikten.