Skift betalingskort hos EBOK.NO

EBOK.NO bruker innloggings- og betalingsløsning fra SPiD for å sørge for at du kan handle enkelt og sikkert. Det betyr at kortinformasjonen din er lagret og kryptert hos SPiD og kan benyttes på alle nettsteder som er tilknyttet denne tjenesten, slik som FINN, VG og en rekke andre. Slik endrer du betalingskort hos SPiD:

1. Logg inn på EBOK.NO og trykk på navnet ditt i øverste høyre hjørne. Da kommer du til Innstillinger-siden din på EBOK.NO.
  2. Under 'Rediger personopplysningene dine' klikker du på lenken til SPiD-kontoen din.
  3. Du kan bli bedt om å taste passordet ditt på nytt for å komme videre til SPiD, da bruker du bare samme passord som på EBOK.NO
  4. Under Betalingsmetoder på SPiD-profilen kan du legge til og slette betalingskort.

Når du er inne hos SPiD for å endre betalingsopplysningene, vil du få opp dette skjermbildet:

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Inger Lise Forsback

Har prøvd flere ganger

• Avatar
    Emilie

Hei,
    Send oss gjerne en epost til hjelp@ebok.no så skal vi hjelpe deg med å legge til betalingskortet.