Hva er EBOK.NOs refunderingspolicy?

Du har 2 års reklamasjonsrett på ebøker og andre produkter kjøpt hos EBOK.NO.

Skulle det være feil på den nedlastede eboken din, eller mottar du feil bok eller lydbok i forhold til det du bestilte, må du reklamere i rimelig tid ved å kontakte oss på hjelp@ebok.no.

Reklamasjonsretten gjelder ikke hvis du angrer på et kjøp, og som det også står i våre betingelser, er det ingen angrerett på digitale varer.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Christina Wegener

Jeg kjøpte eboka lonely planet spain, den virker ikke i min e-bok app for iPad, får meldingen at det er en filfeil. Kan dere sende en som virker?

• Avatar
    Emilie

Hei,
    Dette skal vi selvsagt ordne, slik at vi får en fil fra distributøren uten feil. Ta kontakt med oss på hjelp@ebok.no så hjelper vi deg med dette:)