Hvor kan jeg se og/eller slette betalingsopplysningene mine?

EBOK.NO bruker innloggings- og betalingstjenesten SPiD for å sørge for at du kan handle enkelt og sikkert. SPiD brukes av store norske nettsteder som FINN og VG, og stadig flere aviser og tjenester kommer til. Så fort du har lagret kortinformasjon i SPiD, kan du handle hos oss med ett klikk, uten å taste inn kredittkortnummer eller CVC-kode.

Hvis du ønsker å endre eller slette betalingsopplysningene dine, er det bare å logge seg inn på EBOK.NO og klikke på profilen din i øverste høyre hjørne. Da kommer du til Innstillinger-siden vår, der du finner en lenke videre til brukerkontoen din hos SPiD. Der kan du enkelt endre eller slette betalingsinformasjonen din.