Hvordan oppretter jeg en bruker hos EBOK.NO?

For å kjøpe bøker hos EBOK.NO må du registrere deg som bruker. Det er fort gjort:

• Gå til EBOK.NO og klikk på Logg inn i øverste høyre hjørne.
  • Hvis du ikke har en SPiD-konto fra før, velger du Ny bruker og legger inn e-postadresse og passord.
  • Klikk på bekreftelseslenken i e-posten vi sender deg, så oppretter vi brukeren for deg og leder deg tilbake til EBOK.NO.

Kanskje du har en SPiD-bruker fra før?

EBOK.NO bruker SPiD for å sørge for at du kan logge inn og betale så enkelt og sikkert som mulig. SPiD brukes også av store norske nettsteder som VG, FINN, Fvn, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende. Hvis du har en SPiD-konto fra før, kan du bare logge deg rett inn hos oss, uten å registrere deg på nytt.

Opprette bruker i appen?

Du kan alltid opprette bruker rett i appen. Da klikker du på Ny bruker-knappen på innloggingssiden og følger instruksjonene derfra. Stegene er de samme som når du registrerer deg fra nettleseren.