Logg inn med Facebook på EBOK.NO

Du kan logge inn med Facebook på EBOK.NO, både på nettsidene våre og i appene.

Hvordan logger jeg inn med Facebook som ny bruker hos EBOK.NO?

Hvis du ikke har opprettet en bruker tidligere, vil du uten problemer kunne logge deg inn med Facebook både på vår hjemmeside og i appene. Da registrerer du samtidig en bruker med samme e-postadresse som du har hos Facebook.

Første gang du foretar et kjøp, vil du bli bedt om å opprette et passord til EBOK.NO. Deretter kan du bruke EBOK.NO enten med Facebook eller med den Facebook-tilknyttede e-posten, sammen med passord.

Hvordan logger jeg inn med Facebook som eksisterende bruker hos EBOK.NO?

Du kan som eksisterende bruker hos EBOK.NO logge inn med Facebook så lenge e-posten du har opprettet kontoen din med på EBOK.NO, er den samme som den du bruker på Facebook. Hvis dette ikke er tilfellet, må du endre e-posten din hos EBOK.NO, slik at det blir den samme som du bruker til å logge deg inn på Facebook.

Du endrer e-posten din ved å logge inn på EBOK.NO og deretter klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne for å komme til dine innstillinger. Under Rediger personopplysningene dine kan du endre e-postadressen.

Når du har endret e-postadressen, kan du logge ut og deretter logge inn med Facebook.

Hva blir delt når jeg er logget inn med Facebook?

Når du er logget inn med Facebook på nettsidene våre kan du dele informasjon med vennene dine, som når du leser en smaksprøve på en ebok eller skriver en anmeldelse av en ebok eller lydbok. Det vil gjøre vennene dine involvert i hva du leser, og de kan både kommentere og like det på din profil. Hvis du har andre venner som logger inn på EBOK.NO med Facebook, vil du også kunne se dette og hva de leser smaksprøver på.

Du vil til enhver tid kunne kontrollere hvem som ser hva du deler på din Facebookprofil. Dersom du ikke ønsker å dele dine leseopplysninger, kan du til enhver tid endre dette under dine kontoinnstillinger på Facebook.

I EBOK.NOs apper vil du ikke kunne dele denne informasjonen direkte på Facebook.

Hvordan fjerner jeg tillatelsen til å logge inn med Facebook hos EBOK.NO?

Når du logger inn på EBOK.NO med Facebook, blir din tillatelse registrert hos Facebook. Hvis du vil fjerne tillatelsen, gjør du dette mens du er på Facebook:

• Logg inn på Facebook og klikk på ’Kontoinnstillinger’ og deretter ’Apps’ i venstre spalte.
  • Finn ’EBOK.NO’ i listen over apper, og klikk på ’rediger’. Du får nå valget om du ønsker å fjerne appen. Alternativt kan du også fjerne appen ved å klikke på det lille krysset ’x’ som står ved siden av appen.

Flere forskjellige Facebookkontoer på samme mobile enhet

Dersom det er flere som logger inn på hver sine Facebookprofiler med samme lesebrett eller mobiltelefon, må du være oppmerksom på hvilken Facebookprofil du logger inn med.

Dersom du skulle ha andre spørsmål til bruken av Facebook i forbindelse med EBOK.NO, er du som alltid velkommen til å skrive til oss på hjelp@ebok.no