Hvordan endrer jeg brukerinformasjonen min?

EBOK.NO bruker SPiD til innlogging og betaling. Det betyr at du har samme innloggings- og brukerinformasjon hos oss som på andre nettsteder som også bruker SPiD, slik som VG og FINN. Slik går du frem for å gjøre endringer:

• Logg inn på EBOK.NO
  • Klikk på brukernavnet ditt øverst i høyre hjørne for å komme til Innstillinger
  • Der vil du se en lenke til kontoen din i SPiD, hvor du kan endre brukerinformasjon
  • Endringene vil nå gjelde på alle nettsteder som bruker SPiD