Jeg har glemt passordet – hva gjør jeg?

Ikke noe problem! Har du glemt passordet, trykker du likevel på "Logg inn" og så på "Glemt passord". Hvis du legger inn e-postadressen du er registrert med hos oss, får du tilsendt en e-post med lenke til en side hvor du kan endre passordet ditt. E-posten kommer fra SPiD, som er vår leverandør av innloggings- og betalingsløsning.

Hvis du har glemt hvilken e-postadresse du registrerte deg med hos oss, kan du ta kontakt med oss på kundeservice.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Sissel Helle

Får ikke lastet ned gratis boken

• Avatar
    Emilie

Hei Sissel,
    Feltet for å legge inn rabattkoder finner du når du trykker på "konto" øverst i høyre hjørne på nettsiden. Du må bruke nettleser på nettbrett, eller på datamaskin (ikke appen) for å legge inn en rabattkode. Send gjerne en epost til hjelp@ebok.no dersom du står fast.