Hvordan kan jeg endre passord?

EBOK.NO bruker SPiD til innlogging og betaling. Det betyr at du har samme passord hos oss som på andre nettsteder som også bruker SPiD, slik som VG og FINN. Slik går du frem for å bytte det:

• Logg inn på EBOK.NO
  • Klikk på brukernavnet ditt øverst i høyre hjørne for å komme til Innstillinger
  • Der vil du se en lenke til kontoen din i SPiD, hvor du kan bytte passordet på få sekunder
  • Det nye passordet ditt vil nå gjelde på alle nettsteder som bruker SPiD