Hva er SPiD?

SPiD står for Schibsted Payment ID og er en felles innlogging- og betalingsløsning for nettsteder og aviser i Schibsted. Det betyr at du kan bruke samme brukernavn og passord hos oss som på store norske tjenester som VG, FINN, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende.

Når du registrerer deg som bruker på EBOK.NO, blir du for noen sekunder overført til SPiDs sider. Dersom du allerede er en registrert SPiD-bruker, vil systemet kjenne igjen e-postadressen din og be deg om å logge inn - hvis ikke oppretter du en ny konto.

Det er også SPiD som sikrer trygg og enkel betaling i bokhandelen vår, det er derfor kvitteringene på bokkjøp kommer fra dem. Første gang du gjennomfører et kjøp vil du bli bedt om å legge inn kortopplysningene dine, deretter kan du handle hos oss med ett klikk. Verken vi eller SPiD har tilgang på betalingsdetaljene dine, de lagres sikkert og kryptert.

Du har alltid full kontroll over informasjonen som er lagret hos SPiD. For å komme til kontosiden din går du til Innstillinger på EBOK.NO.

Se hjemmesidene til SPiD for mer informasjon.