Hvordan kan jeg se om eboken har blitt sendt til Kindlen min?

Dersom eboken ikke har dukket opp på din Kindle enhet etter du har trykket på "Send til Kindle", så kan du alltid sjekke om eboken har blitt overført fra EBOK.NO til ditt Amazon/Kindle bibliotek.

Dette gjør du ved å enten trykke på denne lenken, eller så logger du deg inn på Amazon.com kontoen din - Trykk på "Account & Lists" - "Manage your content and devices". I fanen "Your content" Trykker du på "Books" og endrer den til "Docs" her vil bøkene du sender fra EBOK.NO havne.

Her vil du også ha muligheten til å sende og slette bøker fra ditt bibliotek.