Installere Calibre på maskinen din

Dersom du manuelt skal konvertere ebøkene dine fra formatet ePub til Kindles eget ebokformat Mobi, kan du bruke gratisprogrammet Calibre.

1)     Last ned Calibre

For å laste ned Calibre til din datamaskin, trykker du her.

2)    Velg system

Når du trykker på linken kommer et skjermbilde frem, der du kan velge hvilket operativsystem du har på datamaskinen. Har du en PC er dette høyst sannsynlig Windows, og har du en Mac, velger du OS X.

3)    Lagre Calibre

Trykk på last ned Calibre, og deretter lagre fil.

4)    Aksepter betingelsene

Du krysser av for å akseptere betingelsene i boksen ved siden av: ’I accept the terms in the License Agreement’ og trykker deretter på ’Install’.

5)    Velg Kindle

Calibre vil nå gjerne vite hvilket lesebrett du eier. Ved første skjermbilde trykker du neste. Kindle er dessverre ikke på listen, så velg ’Generic e-ink device’ og trykk neste.

6)   Installasjonen er ferdig

Installasjonen er ferdig og programmet åpner automatisk.

Du kan nå begynne å konvertere dine ebøker.