Kan jeg slette ebøker fra bokhyllen min i appen?

Ebøker kjøpt hos EBOK.NO blir aldri helt slettet fra kontoen din, men du kan slette ebøker på din lokale enhet i appen. På den måten kan du holde bedre styr på hva du holder på å lese.

Du sletter ebøker i appen ved å trykke fingeren mot et bokomslag og velge "Slett fra enheten".

Når du har trykket på "Slett"-knappen vil eboken bli slettet fra din lokale enhet, men blir værende i oversikten over bøker i bokhyllen, med et skysymbol på seg.

Ønsker du å slette leseutdrag kan du gjøre dette på samme måte. Disse vil du ikke finne igjen i listen over ebøkene dine, men du kan laste det ned igjen ved å gå til boksiden i appen dersom du ønsker det.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Ruth T Ase

hei, alle mine kjøp har blitt slettet fra bokhyllen. hvordan finner jeg dem igjen ?

• Avatar
    Emilie

Hei Ruth,
    Dersom det er i appen du er så forsøker du først å logge deg ut av appen, og logge deg inn igjen. Dukker da bøkene opp igjen? Er det på nettsiden du ikke finner bøkene dine så anbefaler vi at du sender oss en epost til hjelp@ebok.no. Da kan vi gjenopprette bøkene dine.

Håper dette var til hjelp:)