Hvordan leser jeg eksterne ebøker i EBOK.NOs apper for iOS

1. Vær sikker på at du har installert den nyeste versjonen av appen vår. Du kan sjekke hvilken versjon du har ved å gå til ’Innstillinger’ og ’Om’. Du kan også laste ned den nyeste versjonen via App Store.
  2. Åpne eboken på iPhonen eller iPaden, der du har installert EBOK.NO-appen. Hos mange bokhandlere mottar du en e-post med link til boken. Klikk på linken.
  3. Du vil så få et skjermbilde der det står ”Åpne i …” og kan velge å åpne boken med EBOK.NO-appen.
  4. Eboken vil nå være på bokhyllen din, og vil også stå under ’Andre ebøker’. Hvis det er en ebok som er beskyttet med Adobe DRM, må du aktivere Adobe-IDen i appen vår for å kunne lese boken.

Du kan nå lese eboken din i appen. På samme måte som med de andre ebøkene våre, kan du endre skriftstørrelse og bakgrunn slik at du kan lese om kvelden. Du kan også lese både i portrett og landskapsmodus.

Nyt boka!