Hvor kan jeg se hvilken versjon av EBOK.NO-appen jeg bruker?

Du kan se hvilken versjon av appen vår du bruker, ved å logge inn på applikasjonen og gjøre følgende:

1. Trykk på de tre strekene øverst til høyre for å komme til menyen
  2. Trykk på ’Innstillinger’
  3. Trykk på ’Om’. Her kan du se hvilken versjon du har installert.
  4. Vi anbefaler at du alltid bruker den nyeste versjonen av appen vår, og du kan finne denne i App Store.