Hvordan leser jeg eksterne PDF-er i iOS-appen?

1. Vær sikker på at du har installert den nyeste versjonen av appen vår. Du kan sjekke hvilken versjon du har ved å gå til ’Innstillinger’ og ’Om’. Du kan også laste ned den nyeste versjonen via App Store.
  2. Åpne PDF-en på iPhonen eller iPaden, der du har installert Ebok-appen.
  3. I øverste høyre hjørne finner du muligheten: ’Åpne i…’ og kan åpne PDF-en i EBOK.NO.
  4. Eboken vil nå være i bokhyllen din, og vil også stå under ’Andre ebøker’. Hvis det er en ebok som er beskyttet med Adobe DRM, må du aktivere din Adobe ID i applikasjonen vår for å kunne lese boken.

Du kan nå lese eboken i appen vår. Selv om du enda ikke kan sette bokmerker, husker appen hvor langt du er kommet. Siden det er en PDF vil du ikke være i stand til å endre skriftstørrelsen.

Hvis du ikke vil ha PDF-filen i bokhyllen lenger, kan du slette den ved å trykke fingeren oppå boken og velge "Slett".