Kan jeg endre bakgrunnsbelysningen, slik at jeg kan lese om kvelden?

Når du leser en ebok kan du lett endre bakgrunnsbelysningen, slik at du for eksempel kan lese i mørket uten å forstyrre den du deler seng med.

Dette er hva du må gjøre:

1. Trykk midt på skjermen for å se menyen
  2. I nederste del av skjermen trykker du på ikonet for sol og måne
  3. Trykk på ’Kveldslesing’ i iOS-appen når du vil lese om kvelden

Android-appen:

1. Trykk midt på skjermen for å se menyen
  2. I øverste del av skjermen trykker du på ’Innstillinger’
  3. Trykk på ’Natt’ i Android-appen for å endre bakgrunnsbelysningen så du kan lese om kvelden