Husker EBOK.NO-appen hvor langt jeg har lest i boken?

Ja. For å lagre siste leste side, lukker du bare boken ved å trykke midt på skjermen og velge 'krysset' i øverste venstre hjørne når den svartre menylinjen dukker opp. Da synkroniseres også lesepunktet til de andre EBOK.NO-appene dine, slik at du kan fortsette å lese videre på en annen enhet dersom du ønsker det.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Hroar Kristian Granamo

Jeg får ikke til å synkronisere hvor langt jeg har lest med de øvrige E-bok.no appene mine. Hva kan være feil?

• Avatar
    Sunniva Berg

Hei! Dersom du har lastet ned ebøkene i de ulike EBOK.NO-appene på forhånd (at de ikke bare ligger i bokhyllen) skal bøkene synkroniseres automatisk. Har du forsøkt dette? :) Hvis det fremdeles er problemer kan du ta kontakt med oss på hjelp@ebok.no