Les ebøkene dine i iBooks

Det er lett å lese ebøker du har kjøpt hos EBOK.NO i iBooks:

1. Logg inn med brukernavn og passord på EBOK.NO sine nettsider, via din iOS-enhet.
2. Når du er logget inn går du til bokhyllen. Klikk på den eboken du ønsker å lese i iBooks. Dersom du er i tvil om boken kan leses i iBooks, kan du trykke på i-en øverst i høyre hjørne. Velg "Last ned".

3. På den siden som kommer frem kan du se ePub-filen din og velge å åpne den i iBooks ved å trykke på ’Åpne i …’, og velge iBooks.

4. Du blir nå overført til iBooks og kan lese eboken. God fornøyelse!

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Kjetil Brandt

Dette stemmer ikke... Får ikke noe valg om å åpne filen i iBooks

• Avatar
    Sunniva Berg

Hei og takk for kommentaren!

Jeg ser at innlegget kunne være litt uklart så nå har jeg forsøkt å gjøre det tydeligere, ved å inkludere bilder slik at det blir lettere å se hvordan dette gjøres. Håper det er til hjelp! Og det er kun de ebøkene som er vannmerket, som kan åpnes i iBooks. Det er bare å kontakte oss på hjelp@ebok.no om du skulle ha flere spørsmål om dette.

• Avatar
    Eivind Aakhus

Hvorfor lar ikke Hustvedts bok seg laste ned med Safari til iPad?

• Avatar
    Sunniva Berg

For å få eboken direkte ned på mobilen din, er det veldig greit å bruke EBOK.NO-appen, der kjøp automatisk blir synkronisert.

Det skal også med Hustvedt sin bok være mulig å trykke på last ned i Safari, og velge å åpne denne i iBooks :) Skulle du støte på noe du lurer på underveis i prosessen er det bare å sende oss en epost på hjelp@ebok.no