Hvordan leser jeg ebøkene mine på iPad og iPhone?

EBOK.NO har en gratisapp for iOS-enheter (som iPad og iPhone) hvor du kan lese og kjøpe ebøker og lydbøker. Appen finner du her, eller du kan hente den ved å åpne AppStore på din iPad eller iPhone. Skriv EBOK.NO i søkefeltet og last den ned gratis.

Etter at du har lastet ned applikasjonen, logger du på med EBOK.NO-brukeren din, eller oppretter en ny bruker i appen.

Øverst oppe til venstre, når du er logget inn i appen, kan du trykke for å velge mellom "Min bokhylle"  og søke etter nye bøker i butikken vår. Bokhyllen viser deg ebøkene som du allerede har kjøpt, mens du under "Søk"og "Kategorier" og "utforsk" kan kjøpe flere. Husk at bøker som selges fra appene for iPhone og iPad er dyrere enn i nettbutikken (dette er grunnen).