Hvor kan jeg finne EBOK.NO-appen for Android?

Vår applikasjon for Android er gratis og du kan finne den på Google play (tidligere Android Market).

Du kan komme i gang med å lese ebøkene dine på Android-telefon eller nettbrett ved å installere EBOK.NO-appen helt gratis.

Appen vår kan lese alle ebøker i ePub og PDF-format, og krever at du bruker Android 2.1 eller en nyere versjon. I applikasjonen ligger allerede en rekke gratis ebøker slik at du raskt kan komme i gang med å lese ebøker.

Du kan lese mer om vår applikasjon og laste den ned på Google play.