Hvordan leser jeg eksterne ebøker i EBOK.NO-appen for Android?

Med vår Android-app er det mulig å lese eksterne dokumenter (PDF, ePub) i EBOK.NO-appen, slik at du nå også kan lese ebøker kjøpt andre steder enn hos EBOK.NO.

I så fall må du gjøre følgende:

1. Vær sikker på at du har den nyeste versjonen av applikasjonen vår installert. Du kan også laste ned denne via Google play.
  2. Åpne eboken i applikasjonen på din Android – dvs trykk ’Download’ på et dokument.
  3. Du vil nå se en skjerm der det står ”Åpne i …” og når du klikker der vil du få muligheten til å åpne eboken i EBOK.NO.
  4. Eboken vil nå være i din EBOK.NO-bokhylle. Dersom det er en ebok beskyttet med Adobe DRM, må du aktivere ditt eget Adobe ID i vår app før du kan lese boken. Dette finner du under menypunktet Adobe ID.

Du kan nå lese eboken din i vår app. Slik det er for alle våre ebøker, kan du også endre både skriftstørrelse og bakgrunn slik at du kan lese om kvelden, og du kan også lese både i portrett og landskapsmodus.

Nyt boka!