Hvordan leser jeg ebøkene mine på Android?

Hvis du ikke allerede har lastet ned EBOK.NO sin gratisapp for Android, kan denne hentes her.

Slik laster du ned ebøker eller lydbøker fra bokhyllen din til Android-appen:

1. Logg inn med samme innloggingsinformasjon som du bruker på EBOK.NO i nettleseren.
  2. Når du er logget inn, kommer du rett til Bokhyllen. På første side ser du bøker som er lastet ned på enheten. Bla en side til høyre ved å trekke fingeren fra høyre mot venstre inne i bokhyllen din. Da kommer du til en oversikt over bøker du har kjøpt, men som ikke er lastet ned.
  3. Trykk på den eboken du ønsker å lese for å starte nedlastingen – så er du i gang

Vi arbeider fortløpende med å videreutvikle Android-appen med flere funksjoner og gleder oss til å gjøre det enda lettere å lese norske og engelske ebøker på Android.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Hanolsen Hanolsen

Jeg har nettopp registrert meg som bruker av ebok og har kjøpt min første bok. Jeg har også lastet ned en app. for android. Jeg åpner ebok via appen, og registrerer brukernavn (epost) og passord. Når jeg klikker på logg inn knappen, kommer det opp en dialogboks som forteller at innlogging foregår. Deretter hopper markøren til passordfeltet. Jeg får ikke tak i eboken min. Hjelp!

• Avatar
    Sunniva Berg

Hei! Denne kommentaren har dessverre gått under radaren vår, så svaret mitt kommer seint. Beklager det! Det er alltid mulig å ta kontakt med oss på hjelp@ebok.no for å få effektiv og rask hjelp. Jeg håper dette har ordnet seg, for slik skal det selvfølgelig ikke være. Men om det ikke er tilfelle, så send oss en epost, slik at vi får ordnet opp i dette :)

• Avatar
    Jørn Holm

Lese e-bøker på Android - har app til digitalbok.no (ikke til ebok). Dere skriver at når logget inn kommer man til Bokhyllen. Det samme skjer i Digitalbok.no. Bruker dere samme begrep, men det er ikke tale om samme "bokhylle"? Vh. JH