Husker EBOK.NO-appen hvor langt jeg har lest i boken?

Ja. For å være sikker på å lagre siste leste side, anbefaler vi at du lukker boken ved å trykke på 'Tilbake'-knappen slik at du kommer tilbake til Bokhyllen. Da synkroniseres også lesepunktet til de andre EBOK.NO-appene dine, slik at du kan fortsette å lese videre på en annen enhet dersom du ønsker det.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Roger Hermansen

Heisan.

Jeg får ikke dette til å fungere på min Sonytelefon. Når jeg åpner lydboka kommer det opp at den har stoppet. Da starter den på nytt på begynnelsen av boka. Dette skjer hele tiden, selv om jeg har prøvd å lukke på ulike måter.

Hilsen Inger Hermansen

• Avatar
    Terese Svenke

Dette fungerer ikke lenger. Før så var det slik at ebok.appen gjerne stoppet med feil (flere ganger...) ved oppstart, men når den endelig kom i gang så husket den hvor jeg var. Nå begynenr den bare på begynnelsen av boken hver gang. Ganske iriterende å skulle huske hvor i boken man var!

(Jeg har Samsung S3. Bruker også ebok på samsung nettbrett, men har ikke gjort det etter demn nye feilen oppsto.)

• Avatar
    Sunniva Berg

Hei Inger og Terese!

Slik skal det selvfølgelig ikke være. Hvis dette fremdeles er et problem må dere gjerne ta kontakt på hjelp@ebok.no og si hvilken type telefon dere har, og versjon av operativsystemet, slik at vi kan hjelpe dere direkte.