Overfør ebøker til lesebrettet ditt

Det finnes utrolig mange lesebrett på markedet i Norge, og felles for nesten alle sammen (bortsett fra Kindle) er at ebøkene dine enkelt kan overføres via Digital Editions. Lesebrett, som er utstyrt med wifi, har som regel også adgang til en ebokportal. Det er ikke på alle lesebrett dette virker optimalt, og det er som regel lettere å kjøpe ebøkene via nettet, og deretter overføre dem til enheten.

Overføringen steg for steg

I de fleste tilfeller følger det med programvare til lesebrettet ditt, som produsenten anbefaler deg å installere. Dette er ikke nødvendig for overføring av ebøker, siden dette kan gå gjennom Digital Editions

Det du trenger å bruke er

1. Ditt lesebrett + USB-ledning
  2. Din datamaskin
  3. Den ønskede eboken

1)     Last ned Digital Editions

Dersom du ikke allerede har installert Adobe Digital editions, kan du starte med å laste det ned. Lukk installasjonsboksen etter installasjonen er gjennomført, og da skal Digital Editions åpnes.

2)    Last ned eboken til din datamaskin

Last ned eboken fra bokhyllen din hos EBOK.NO og husk hvor du har lagret den. Åpne Digital Editions og trykk på Library => Add Item to Library.

3)    Finn din ebok

Finn den eboken du vil overføre og trykk ’Åpne’. Nå er eboken blitt lagt til i ditt ’Digital Editions’-bibliotek.

4)    Koble lesebrettet ditt til datamaskinen via USB

Heretter vil lesebrettet ditt komme til syne i Digital Editions venstre menylinje (Bookshelves).

5)    Legg eboken over til lesebrettet

Du legger over eboken ved å klikke på eboken mens du holder museknappen inne, drar pila bort til lesebrettet ditt og slipper museknappen. Boken din er blitt overført, og ligger nå klar for lesning på ditt lesebrett.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Nina C. Gundersen

Kjempe bra at det står forklaring her:) Nettopp kjøpt et lesebrett og stusset på hvordan jeg skulle få overført bøker jeg har kjøpt her på ebok.no over ditt. nå har jeg fikset det!:)