Overfør ebøker til Nook

Du kan enten velge å overføre ePub-ebok via programmer som Adobe Digital Editions (ADE), eller overføre dem manuelt til enheten.

Overfør vha. Adobe Digital Editions

1. Har du ikke installert Digital Editions? Du kan laste ned Digital Editions her.
  2. Last ned ePub-filen fra bokhyllen din (husk hvor du lagrer eboken).
  3. Nå skal du overføre eboken til Digital Editions. Dette kan du gjøre ved å trykke på biblioteksikonet øverst til venstre og deretter på Library og ’Add item to Library’. Eventuelt trykke direkte Ctrl og O (som i Open).
  4. Når du har lagt eboken til ADE kan du koble til Nook med USB-ledning. Nook vil da dukke opp i menyen til venstre.
  5. Du overfører boken ved å ’drag and drop’ eboken til Nook-ikonet (dvs. klikk på eboken og mens du holder museknappen nede, fører du den bort til Nook-enheten i venstre meny – deretter slipper du opp museknappen og eboken er overført).

Eboken skal nå være overført til din Nook.

Hvis dette ikke skulle fungere kan du alltid koble din Nook til en datamaskin via USB og overføre direkte:

• Koble Nook til datamaskinen med USB-ledning
  • Åpne mappen med Nook på datamaskinen
  • Du ser nå mappen ’My Documents’ på din Nook
  • Overfør eboken til denne mappen (du kan sjekke at filen er overført ved å åpne mappen og verifisere at filen ligger der)
  • Deretter kan du koble fra USB-ledningen og søke etter nyeste ebøker på din Nook under ’My Library’

Denne YouTube-videoen viser deg hvordan du kan overføre ebøker til din Nook.