Adobe Digital Editions er allerede registrert på en annen ID - hva gjør jeg?

For å lese ebøker med kopibeskyttelse fra Adobe på pc eller Mac må du legge inn den Adobe IDen vi har opprettet for deg i leseprogrammet

Hvis du er vant til å handle ebøker med Adobe DRM fra før, har du kanskje knyttet leseprogrammet ditt til en annen Adobe ID. Det er dessverre ikke mulig å koble to Adobe IDer til samme utgave av for eksempel Adobe Digital Editions, men du kan fjerne tilkoblingen til din eksisterende Adobe ID og legge inn en ny på denne måten:

Mac:

• Åpne Adobe Digital Editions.
  • Press Command+Shift+D for å avautorisere Adobe Digital Editions.
  • Velg 'Erase Authorization'.
  • Klikk OK og gå ut av programmet.
  • Start Adobe Digital Editions på nytt, gå til 'Hjelp' og klikk på 'Authorize computer'
  • Legg inn informasjon om din Adobe ID hos EBOK.NO.

Windows:

• Åpne Adobe Digital Editions.
  • Press Control+Shift+D for å avautorisere Adobe Digital Editions.
  • Velg 'Erase Authorization'.
  • Klikk OK og gå ut av programmet.
  • Start Adobe Digital Editions på nytt, gå til 'Hjelp' og klikk på 'Authorize computer'
  • Legg inn informasjon om din Adobe ID hos EBOK.NO.